Tasokoe I

Taidekasvatuksen osaston tietokoneiden käyttö

 1. Omat tiedostot tallennetaan aina omaan kansioon. Oma kansio tehdään Students' Works -kansioon. Oman kansion nimeen tulee laittaa saa tuhota -päivämäärä, jonka jälkeen kansion saa tuhota.
 2. Students' Works/ Temp on Artedlan-kansiossa lojuvat tiedostot tai päivämäärättömät kansiot, sekä vanhentuneet kansiot, saa kuka tahansa surutta tuhota. Kansiot, joiden saa tuhota päivämäärä on yli puolen vuoden päässä, saa myös tuhota.
  HUOM! Temp on Artedlan-kansio putsaa itse itseään viikkon välein. Eli viikon käyttämättä olleet tiedostot tuhoutuvat itsestään!
 3. Sulje käyttämäsi ohjelmat lähtiessäsi. Muuten joku voi päästä vaikkapa sähköpostiisi.
 4. Jos lähdet luokasta vaikkapa syömään, lopeta työskentelysi. Jos et ole luokassa, et ole koneella. Luokan koneita ei varata; sitä varten on työskentelytila.
 5. Jos työskentelytilassa on koneella varaus, eikä varaaja ole vartissa paikalla, varaus peruuntuu.
 6. Jos luokassa tai työtilassa ovat koneet varattuja, harjoitustöitä ja lopputöitä tekevät opiskelijat ovat etusijalla. Sähköpostin lukijat voi passittaa käytävälle.
 7. Luokassa ei syödä eikä juoda mitään. Neste, sokeri ja rasvat tukkivat näppäimistöt, ja koneen sisuksissa voivat rikkoa koneen tai pahimmassa tapauksessa sytyttää tulipalon.
 8. Jos rikot jotain, ilmoita siitä ATK-tukihenkilölle. Vahinkoja sattuu.
 9. Luokkaan ei ole asiaa ilman lakuavainta ja voimassaolevaa työskentelylupaa.
 10. Luokan ovessa on lukujärjestys. Lukujärjestyksen mukaista opetusta ei saa keskeyttää (esimerkiksi kysyäkseen onko luokassa tilaa), tai seurauksena voi olla työskentelyluvan menetys. Tämä kerrotaan jo työskentelyluvassakin.

Luokan ja työtilan ovessa tai oven vieressä voi olla ilmoituksia tai huomautuksia. Lue ne. Lue myös se pienellä kirjoitettu teksti työskentelyluvassasi, ja noudata sitä.


[ Pääsivulle ]   [ Tehtävät ]   [ Tasokokeet I-IV ]

Avanto Oy, 2000 - Taideteollisen korkeakoulun Taidekasvatuksen osaston käyttöön